Derneğimiz

Hayırlı olsun…
Kamuoyuna Duyurulur;
Alanköyü Kültür ve Dayanışma Derneği olarak 10 Aralık 2023 Pazar 08:00-17:00 arası yapılan Olağan Genel Kurul 2. Oturumu sonrası yapılan yönetim kurulu seçiminde oy kullanabilecek 680 üyemizden 637 üye geçerli oy kullanmış olup, 43 kişi oy kullanmamıştır. Genel Kurula %94’lük katılım sağlayan tüm üyelerimize teşekkür ederiz.
Ayrıca Olağan Genel Kurulun Divan Kurulunda görev alan Av. Muammer Çınar’a, önceki dönem Akdef Başkanı Mehmet Gümüş’e, Alanköyü Dernek Başkanı Sabri Uysal’a, Alanköyü Dernek Sekreteri Can Ramazan Kaya’ya, Dernek üyemiz Ali Demiral’a, Gözetmen Kadir Bolat’a ve Mehmet Göncü’ye emekleri için teşekkür ederiz.

Alan köyü derneği yönetimi ve kadın koları 2024 yılı aylık olağan kahvaltılı toplantımızda yapılan görev dağılımları.

1. Özgür Çalıkoğlu yönetim kurulu Başkanı
2. Ilyas Cortaoglu bşk yrdm lokal sorumlusu cenaze işleri sorumlusu sosyal faaliyetler sorumlusu.
3. Ecevit Cemal Kaya bşk yrdm avrupa yakası cenaze işleri sosyal faileyetler sorumlusu.
4. Kadir Bolat sekreter. sosyal medya düğün nikah davet takip ve organizasyon.
5. Hüseyin Çakmak Sayman muhasip işeri katip işleri. Halkla ilişkiler temsilci
6. Nizamettin Cerez Asil üye lokal sorumlusu mahalle sorumlusu cenaze işleri sorumlusu
7. Hasan Gunes Asil üye. Avrupa yakası cenaze organizasyon ve sosyal faileyetler sorunlusu
8. Erol Eroğlu lokal sorumlu sosyal faaliyetler cenaze işleri davet sorumlusu
9. Selahattin Kesimoğlu Mahalle sorumlusu
10. Sadettin Karaoğlu mahalle sorumlusu
11. Gazi Yilmaz mahalle sorumlusu
12. Engin Nuray Filizoğlu mahalle sorumlusu
13. Hasan Bilgen mahalle sorumlusu
14. Eroglu Mehmet mahalle sorumlusu
15. Erdoğan Karaoğlu Denetleme kurulu Başkanı
16. Okan eroğlu Denetleme kurulu Bşk yrdm lokal sorumlusu mahalle sorumlusu
17. Ali sütcü Denetleme kurulu Bşk yrdm mahalle sorumlusu
18. Hasan Karaoğlu Denetleme kurulu Bşk yrdm lokal sorumlusu
19. Yılmaz Eroğlu Denetleme kurulu bşk yrdm
20. Nazım Celal Çakmak Denetleme kurulu bşk yrdm avrupa yakası sosyal faaliyetler sorumlusu.

Yönetim kurulu kararı ile Salim Karaoğlu köy sorumlusu Olarak tayin edilmiştir.

Fatma Eroğlu Kadın Kolları Başkanı

Alan Köyü Derneğimiz ve milletimiz adına hayırlı uğurlu olsun.

Alan Köyü Drnği’mizin
Aylık olağan yönetim kurulu toplantısını Derneğimizin lokalinde Özgür Çalıkoğlu ‘nun Başkanlığında gerçekleştirilmiştir.

Alınan Kararlar ⬇️

1- Alanköyü Derneğimizin
24 Mart 2024 Pazar akşamı İftar programı olacaktır ,

2 -Alanköyü derneğimizin 2 Haziran 2024 Pazar günü Yaz Pikniği yapılmasına ,